Új hivatalos portrék készültek Katalin hercegnéről 40. születésnapja alkalmából

külföld
2022 január 09., 06:34
comments 9

Három új portré készült 40. születésnapja alkalmából Katalin hercegnéről, Vilmos herceg nejéről. A brit öröklési sorrendben második helyen álló herceg neje a képeken a neves brit divattervező, Alexander McQueen ruháiban pózolt a híres divatfotósnak, Paolo Roversinek.

photo_camera Fotó: PAOLO ROVERSI/AFP

A három portrét három olyan helyszínen állítják ki, ahol Katalin élt: Berkshire-ben, St. Andrewsban és Anglesey-ben, hogy aztán a Nemzeti Portrétárban helyezzék el mindegyiket. Katalin Berkshire-ben nőtt fel, St. Andrewsban járt egyetemre, és Anglesey-ben töltötték párkapcsolatuk, majd házasságuk első éveit Vilmossal.

photo_camera Fotó: PAOLO ROVERSI/AFP

A BBC beszámolója szerint a felvételek még tavaly novemberben készültek a Kew Gardensben.

photo_camera Fotó: PAOLO ROVERSI/AFP

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.