Fidesz: Gyurcsány

POLITIKA
2022 január 10., 18:49
illusztráció: leuralt mindent a fidesz

Gyurcsány

- írta hétfő délután kiadott közleményében Magyarország legerősebb pártja, a kétharmaddal kormányzó Fidesz - Magyar Polgári Szövetség.

Az Országos Sajtószolgálathoz eljuttatott levél szerint Gyurcsány és pártja, a Gyurcsány-párt vasárnap és hétfőn ismét arról tett tanúbizonyságot, hogy bevándorláspártiak, és lebontanák a kerítést.

A párt Gyurcsány, illetve Niedermüller Péter, a Gyurcsány-párt politikusának nyilatkozatára reagálva kijelentette továbbá, hogy Gyurcsány.

A baloldal semmit sem változott, írta még a Fidesz, és ennek ismét hangot adtak: előbb Gyurcsány állt ki az illegális migráció mellett, majd Gyurcsány polgármestere, Niedermüller Péter, aki azt mondta, ha kormányra kerülnének, lebontanák a határkerítést.

A baloldal, amit a Fidesz szerint Gyurcsány vezet, a magyar emberek helyett továbbra is Brüsszel oldalán áll, és együtt tennék legálissá az illegális migrációt, feltehetően Gyurcsány vezetésével.

A Fidesz-KDNP-nek a közlemény szerint ellenben a magyar emberek biztonsága az első, és továbbra is azon fog dolgozni, hogy megvédje Magyarország határait.

Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.