Fidesz: Gyurcsány

POLITIKA
2022 január 10., 17:49
illusztráció: leuralt mindent a fidesz

Gyurcsány

- írta hétfő délután kiadott közleményében Magyarország legerősebb pártja, a kétharmaddal kormányzó Fidesz - Magyar Polgári Szövetség.

Az Országos Sajtószolgálathoz eljuttatott levél szerint Gyurcsány és pártja, a Gyurcsány-párt vasárnap és hétfőn ismét arról tett tanúbizonyságot, hogy bevándorláspártiak, és lebontanák a kerítést.

A párt Gyurcsány, illetve Niedermüller Péter, a Gyurcsány-párt politikusának nyilatkozatára reagálva kijelentette továbbá, hogy Gyurcsány.

A baloldal semmit sem változott, írta még a Fidesz, és ennek ismét hangot adtak: előbb Gyurcsány állt ki az illegális migráció mellett, majd Gyurcsány polgármestere, Niedermüller Péter, aki azt mondta, ha kormányra kerülnének, lebontanák a határkerítést.

A baloldal, amit a Fidesz szerint Gyurcsány vezet, a magyar emberek helyett továbbra is Brüsszel oldalán áll, és együtt tennék legálissá az illegális migrációt, feltehetően Gyurcsány vezetésével.

A Fidesz-KDNP-nek a közlemény szerint ellenben a magyar emberek biztonsága az első, és továbbra is azon fog dolgozni, hogy megvédje Magyarország határait.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.