Kamu védettségi igazolással bukott le egy győri férfi a reptéren

bűnügy
2022 január 10., 14:20
comments 4

Vasárnap délután a Liszt Ferenc Nemzetközi repülőtéren a NAV munkatársai ellenőriztek egy 31 éves győri férfit, aki Isztambulba szeretett volna utazni. Csomagjainak átvizsgálása során előkerült egy nevére kiállított magyar védettségi igazolvány, amiről hamar kiderült, hogy hamis. A férfit a NAV munkatársai előállították. Ellene a Repülőtéri Rendőri Igazgatóság (RRI) közokirat-hamisítás bűntett megalapozott gyanúja miatt indított eljárást. (police.hu)


Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.