Gyakorlatilag lefideszbérencezte Gattyánt Márki-Zay

POLITIKA
2022 január 11., 05:29
comments 63

„A különböző, az összefogott ellenzékkel szemben indulni készülő pártok általában a Fidesz érdekében lépnek fel, sok közülük a Fidesz reklámfelületein kommunikál. Az ő indulásuk az ellenzéki szavazók elbizonytalanítását és megosztását szolgálja” - mondta a Magyar Hangnak az ellenzék miniszterelnök-jelöltje.

A jobboldali lap Gattyán György hétfői leveléről kérdezte Márki-Zayt. A Live Jasmin pornó-webcam szolgáltatás segítségével meggazdagodott milliárdos, aki most politikai babérokra tör, nyílt levélben bizonygatta az ellenzéknek, hogy ő igenis kormányváltást akar.

photo_camera Forrás: Gattyán György/Youtube

„Aki nem az összefogott ellenzékre adja a szavazatát, az a Fidesz korrupt, egyre inkább pártállami struktúrájának a hatalmon maradását szolgája” - fogalmazott a Magyar Hangnak válaszul Márki-Zay. Külön rá is kérdeztek nála arra, hogy Gattyán Györgyöt is a Fidesz érdekében fellépő emberek közé sorolja-e, mire annyit válaszolt, hogy a fentiekből elég egyértelmű, „ki hova tartozik”.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.