Gyakorlatilag lefideszbérencezte Gattyánt Márki-Zay

január 11., kedd 5:29
63

„A különböző, az összefogott ellenzékkel szemben indulni készülő pártok általában a Fidesz érdekében lépnek fel, sok közülük a Fidesz reklámfelületein kommunikál. Az ő indulásuk az ellenzéki szavazók elbizonytalanítását és megosztását szolgálja” - mondta a Magyar Hangnak az ellenzék miniszterelnök-jelöltje.

A jobboldali lap Gattyán György hétfői leveléről kérdezte Márki-Zayt. A Live Jasmin pornó-webcam szolgáltatás segítségével meggazdagodott milliárdos, aki most politikai babérokra tör, nyílt levélben bizonygatta az ellenzéknek, hogy ő igenis kormányváltást akar.

Forrás: Gattyán György/Youtube

„Aki nem az összefogott ellenzékre adja a szavazatát, az a Fidesz korrupt, egyre inkább pártállami struktúrájának a hatalmon maradását szolgája” - fogalmazott a Magyar Hangnak válaszul Márki-Zay. Külön rá is kérdeztek nála arra, hogy Gattyán Györgyöt is a Fidesz érdekében fellépő emberek közé sorolja-e, mire annyit válaszolt, hogy a fentiekből elég egyértelmű, „ki hova tartozik”.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt