„Hosszú életet a kiscicáknak!” – végre valami kedves az M1-en, ahol Fábián Barnát hagyták teljesen elszabadulni

tévé
január 11., 13:22
comments 11

Fábián Barna, a köztévé legendás alákérdezője, aki a fehérorosz stílusú Bende Balázzsal kőkemény odamondásaival szemben a könnyedebb, operettes vonalat viszi a pártállami csatornán, a jelek szerint sok év trágyatalicskázás után végre lehetőséget kapott, hogy megvalósíthassa önmagát.

photo_camera Forrás: M1

A Ma délelőtt című műsor pár perces blokkjaiban ugyanis egy ideje a védjegyévé vált teátrális stílusban gyakorlatilag interneten talált képeket narrál. Az egyikben például – amire már a Telex is rácsodálkozott – olyan állatokról magyaráz, mint a kacsacsőrű emlős vagy a hangyászsün, majd a bambuszcápa után átugrik egy ázsiai nő Made in China feliratú tetoválására, és a képen látható ember „vállacskáját” és „hátacskáját” kezdi emlegetni.

Az alábbi blokkban pedig a ruhamosásról („Csak egy kis segítség így, az év elején!”), a téli sétálásról és a „sünikékről” beszél, végül pedig egy macskacsaládot mutat be, azzal zárva az egészet, hogy:

„Hosszú életet a kiscicáknak!”

A humormentes paródia utáni újabb forradalmi műsorral végre valami kedves(?) dolog is születik a körülbelül 100 milliárdos költségvetésű közmédiában.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt