Bagi Iván elkészítette az eddigi „legviccesebb” Orbán-„paródiáját”

POLITIKA
2022 január 01., 11:17

Idén is lement a köztévén a szilveszteri Bagi-Nacsa Orfeuma, ami néhány éve forradalmasította a humoros show-műsorokat: bármiféle viccelődés nélkül fideszes kampánybeszédeket tartanak.

Az idei Orbán-„paródia” kifejezetten erős lett, különösen, amikor Bagi Iván a családtámogatási intézkedéseket sorolja. Szem nem marad szárazon! :'D

link Forrás

Az ellenzéki megszállást nyögő Budapestről pedig Nacsa Olivér jelentkezett, és megint előadta az eszelős Gyurcsány Ferencet. Ahogy Orbán Viktor sem mondja ki soha Márki-Zay Péter nevét, úgy a köztévének ebben a műsorában sem hangzik el a neve, sőt Nacsa-Gyurcsány elmondja, hogy bárki is lett az ellenzéki miniszterelnök-jelölt, a főmufti valójában ő. :D

link Forrás

Bagi Iván szerint a humoristának szeretettel kell nyúlnia a közszereplőkhöz, nem gúnyolódni rajtuk.

A teljes adást itt lehet megnézni, Boros Bánk Levente Orbán-„paródiáit” pedig itt.

Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.