Mészáros agrárbirodalmának vezetője is beült a mezőhegyesi Ménesbirtok igazgatótanácsába

mezőgazdaság
2022 január 11., 16:10
comments 1

Számos személyi változás történt a mezőhegyesi Ménesbirtokot működtető Jövő Nemzedék Földje Alapítvány kurátori és felügyelő bizottsági posztjain, illetve a Ménesbirtok igazgatótanácsának tagjai között is - írja a hvg.hu.

December végén került az igazgatótanácsba Mészáros Lőrinc agrárbirodalmának csúcsvezetője, Makai Szabolcs. Ő nemcsak a Talentis Agro Zrt. vezérigazgatója, hanem november óta az Opus Global Nyrt. mezőgazdasági divíziójának vezetője is. Az igazgatótanács tagja maradt Lázár Vilmos, Czakó Borbála, Ádám János és Szabadhelyi Kristóf.

photo_camera Fotó: Lázár János/Facebook

Csányi Attila (Csányi Sándor fia) korábban az állami cég felügyelőbizottságának volt a tagja, most kurátor lett az alapítványnál. Az igazgatótanács tagjából vált kurátorrá Kerezsi Miklós, ő az EximBank élelmiszeripari beruházásokat finanszírozó tőkelapjának kezelője. Új kurátor még Balczó Barnabás, Lázár János egykori közvetlen munkatársa és Győrffy Balázs országos agrárkamarai elnök.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.