Mészáros agrárbirodalmának vezetője is beült a mezőhegyesi Ménesbirtok igazgatótanácsába

január 11., kedd 16:10
2

Számos személyi változás történt a mezőhegyesi Ménesbirtokot működtető Jövő Nemzedék Földje Alapítvány kurátori és felügyelő bizottsági posztjain, illetve a Ménesbirtok igazgatótanácsának tagjai között is - írja a hvg.hu.

December végén került az igazgatótanácsba Mészáros Lőrinc agrárbirodalmának csúcsvezetője, Makai Szabolcs. Ő nemcsak a Talentis Agro Zrt. vezérigazgatója, hanem november óta az Opus Global Nyrt. mezőgazdasági divíziójának vezetője is. Az igazgatótanács tagja maradt Lázár Vilmos, Czakó Borbála, Ádám János és Szabadhelyi Kristóf.

Fotó: Lázár János/Facebook

Csányi Attila (Csányi Sándor fia) korábban az állami cég felügyelőbizottságának volt a tagja, most kurátor lett az alapítványnál. Az igazgatótanács tagjából vált kurátorrá Kerezsi Miklós, ő az EximBank élelmiszeripari beruházásokat finanszírozó tőkelapjának kezelője. Új kurátor még Balczó Barnabás, Lázár János egykori közvetlen munkatársa és Győrffy Balázs országos agrárkamarai elnök.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt