Navracsics lényegében arról posztolt, hogy többen megkeresték, hogyan lehet ilyen átkozottul jó abban, amit csinál

MUNKABÍRÁS
2022 január 11., 14:01
comments 6
Navracsics Tibor, az Európa Kulturális Fővárosa program koordinálásáért felelős kormánybiztos a Veszprém-Balaton 2023 Európa Kulturális Fővárosa programról szóló együttműködési megállapodásról, Balatonfüred csatlakozásáról az EKF programjaihoz tartott sajtótájékoztatón a magyar kultúra napján Balatonfüreden, a Vaszary Galériában 2021. január 22-én.
photo_camera Navracsics Tibor, az Európa Kulturális Fővárosa program koordinálásáért felelős kormánybiztos a Veszprém-Balaton 2023 Európa Kulturális Fővárosa programról szóló együttműködési megállapodásról, Balatonfüred csatlakozásáról az EKF programjaihoz tartott sajtótájékoztatón a magyar kultúra napján Balatonfüreden, a Vaszary Galériában 2021. január 22-én. Fotó: Vasvári Tamás/MTI/MTVA

Navracsics Tibor egykori miniszter és jelenlegi kormánybiztos hétfőn Tapolcán járt, ahonnan ezt posztolta a Facebookra:

„Többen megkerestek az elmúlt napokban, mégis hogyan lehetséges az, hogy miközben egyes országgyűlési képviselők hat év alatt sem tudtak egyetlen forintnyi fejlesztési forrást hozni a térségnek, én fél év alatt is több mint kettő milliárd forintnyi fejlesztéshez szereztem támogatást. Elmondtam nekik, hogy minden csak az elvégzett munka minőségétől függ. Van, aki ígérgetni szeret és felháborodni, van, aki pedig végzi a dolgát a térség érdekében. Én ez utóbbit ígérhetem csak a jövőben is. Az előbbit meghagyom másoknak.”

Nem is kell annyira tudni a sorok között olvasni, hogy megértsük, lényegileg arról posztolt, hogy többen megkeresték, hogyan lehet ilyen átkozottul jó abban, amit csinál, és a válasz az, hogy azért, mert óriási, eszetlenül nagy király. Nem ő az egyetlen hatalmas munkabírású magyar politikus, de azt látatlanul is megadhatjuk neki, hogy simán lealázza az ellenzéki országgyűlési képviselőket, ha pénzt kell kérni Orbán Viktortól.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.