Navracsics lényegében arról posztolt, hogy többen megkeresték, hogyan lehet ilyen átkozottul jó abban, amit csinál

január 11., kedd 14:01
6
Navracsics Tibor, az Európa Kulturális Fővárosa program koordinálásáért felelős kormánybiztos a Veszprém-Balaton 2023 Európa Kulturális Fővárosa programról szóló együttműködési megállapodásról, Balatonfüred csatlakozásáról az EKF programjaihoz tartott sajtótájékoztatón a magyar kultúra napján Balatonfüreden, a Vaszary Galériában 2021. január 22-én. Fotó: Vasvári Tamás/MTI/MTVA

Navracsics Tibor egykori miniszter és jelenlegi kormánybiztos hétfőn Tapolcán járt, ahonnan ezt posztolta a Facebookra:

„Többen megkerestek az elmúlt napokban, mégis hogyan lehetséges az, hogy miközben egyes országgyűlési képviselők hat év alatt sem tudtak egyetlen forintnyi fejlesztési forrást hozni a térségnek, én fél év alatt is több mint kettő milliárd forintnyi fejlesztéshez szereztem támogatást. Elmondtam nekik, hogy minden csak az elvégzett munka minőségétől függ. Van, aki ígérgetni szeret és felháborodni, van, aki pedig végzi a dolgát a térség érdekében. Én ez utóbbit ígérhetem csak a jövőben is. Az előbbit meghagyom másoknak.”

Nem is kell annyira tudni a sorok között olvasni, hogy megértsük, lényegileg arról posztolt, hogy többen megkeresték, hogyan lehet ilyen átkozottul jó abban, amit csinál, és a válasz az, hogy azért, mert óriási, eszetlenül nagy király. Nem ő az egyetlen hatalmas munkabírású magyar politikus, de azt látatlanul is megadhatjuk neki, hogy simán lealázza az ellenzéki országgyűlési képviselőket, ha pénzt kell kérni Orbán Viktortól.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt