A valaha volt legnagyobb magyar útépítési projekt valósul meg Srí Lankán

külföld
2022 január 12., 12:02
comments 8

„Itt, Srí Lankán most olyan sikertörténet indul el, amelynek keretében egy magyar építőipari vállalat a valaha volt legnagyobb magyar útépítési projektet valósítja meg a világnak ebben a térségében”

– jelentette Szijjártó Péter Srí Lankáról. A külügyminiszter Facebook-posztjában azt is elmondta, hogy „ez egy összesen 20 milliárd forintos fejlesztést jelent, amelyben két nagy felüljárót is épít a magyar Betonútépítő Zrt. a főváros, Colombo közelében”.

photo_camera Fotó: KIRALY MARTON KKM/copywright MARTON KIRALY

Az építkezéshez szükséges fémszerkezeteket Nyíregyházán gyártják, onnan szállítják majd Srí Lankára idén márciusban, hogy májusban elkezdhessék az építkezést.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.