Az M1-M7 bevezetőn büntetőfékezett egy furgon, emiatt több autó is egymásba rohant

baleset
2022 január 12., 07:43
comments 18

Szombat délután az M1-M7 bevezetőjén vette fel a Magyar Közút egyik kamerája, hogy egy furgon kivágott egy másik autó mögül, majd balról megelőzte azt, büntetőfékezett egyet és megállt, emiatt a mögötte lévő autósnak is meg kellett állnia, de az utánuk érkező autósok egyike már nem tudott időben fékezni, ezért nekicsapódott a többi autónak.

A Magyar Közút az Instagramra posztolt videó mellé azt írta, „a büntetőfékezés nem menő, ne kövessétek a példájukat, magatok és a többi közlekedő biztonsága érdekében”.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.