Egy skót újság a hóban játszó 7 éves kisfiúként mutatta be Hasbullát

január 12., szerda 15:27
2

Skóciában egy kis helyi lapot rászedtek, amikor az újság azt kérte, küldjenek fotókat a havazást élvező gyerekekről. Az egyik olvasó ugyanis Hasbulláról mint glasgow-i kisfiúról küldött nekik képet, és annak ellenére, hogy az orosz törpe már világszerte ismert sztár, nem ismerték fel, és azzal a képaláírással került be az összeállításba, hogy:

„Hasbulla (7) a múlt hétig sosem tapasztalta meg a havazást.”

Forrás: Twitter

Ez az eredeti fotó, ami a dagesztáni Mahacskalában készült:

Hasbulla (magyarul Haszbulla Magomedov), a dagesztáni influenszer, bunyós törpe – akit tavaly májusban mutattunk be – októberben azzal vált végképp világhírűvé, hogy hosszú idő után újra találkozott Abdu Rozikkal, a tádzsik influenszer, bunyós, popénekes és majdani teológus törpével, és Abu-Dzabiban, a UFC 267-es gáláján a bunyósok elől ellopva a show-t egymásnak rontottak a nézőtéren.

Hasbulla egy rúgást is be tudott vinni tádzsik ellenfelének, mielőtt a kísérőik szét tudták volna választani a két felnőtt férfit. Hasbulla egyébként legutóbb elzárkózott attól, hogy megküzdjön Abdu Rozikkal, azt mondta róla: „Ő egy tróger. Egy énekes.”

(Ladbible)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt