Hasbulla és Abdu Rozik összecsapott a nézőtéren a UFC 267-es gáláján

háború
2021 október 31., 19:06

Szombaton UFC 267-es gála volt Abu-Dzabiban, ahol MMA-harcosok csaptak össze, például Glover Teixeira, aki az eddigi legidősebb ember, aki megszerezte az első UFC-bajnoki címét.

De a valódi esemény ezúttal is a ringen kívül volt, az igazi harc ugyanis a nézőtéren folyt.

Hasbulla (magyarul Haszbulla Magomedov), a dagesztáni influenszer, bunyós, teológus törpe – akit májusban mutattunk be – hosszú idő után újra találkozott Abdu Rozikkal, a tádzsik influenszer, bunyós, popénekes törpével.

A két ázsiai sztár (minden bizonnyal a nézettségi versenytől fűtve) az interneten különbözött össze, az első találkozásukkor egymásnak is estek:

link Forrás

Később viszont úgy tűnt, hogy már kibékültek, egy békegalambot is felküldtek az égbe:

link Forrás

De a jelek szerint a kapcsolatuk újra elmérgesedett, mert a hétvégi UFC-gálán a nézőtéren újra összefutottak, és először elkezdték egymást cukkolni, majd Hasbulla rá is rontott Abdu Rozikra.

link Forrás

A dagesztáni harcos egy mae gerit is be tudott vinni, mielőtt a barátaik és a szervezők szét tudták őket választani.

Abdu Rozik után egyébként végre Hasbulla is találkozott Burak Özdemirrel, a vigyorgó török séffel:

(Fox Sports)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.