Márki-Zay: Míg az ellenzék 1300, addig a Fidesz 15000 plakáthelyen hirdethet a kampányban

POLITIKA
2022 január 13., 19:19
comments 3

„A Fidesz hatalmának nem csak az egyenirányított média a legfőbb támasza, hanem az óriásplakátok és egyéb reklámfelületek kisajátítása is, ezeket nagy mértékben ugyanis Orbán Viktor és szövetségesei felvásárolták az utóbbi években,” mondta Márki-Zay Péter az RTL Klub Híradójának. Az ellenzék hirdetési lehetőségeiről a miniszterelnök-jelölt elmondta, hogy

jelenleg 850 helyen van kint az "Orbán megy, rezsicsökkentés marad" plakát, az éles kampányra reméli, hogy ez a szám 1300-ra nőhet. Ezzel szemben a Fidesz 15 ezer helyen hirdethet.

Óriási egyenlőtlenség van, tette hozzá.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.