Nem lesznek sorok, és az informatikai rendszer is működni fog, ígéri a Nemzeti Választási Iroda elnöke

január 13., csütörtök 18:13
2

Annyira a tervek szerint halad az áprilisi országgyűlési választás előkészülete, hogy Nagy Attila, a Nemzeti Választási Iroda elnöke az ATV Híradójának megígérte, hogy

nem lesznek kígyózó sorok a választások napján, és az oldal sem fog leállni áprilisban, mint ez történt a legutóbbi választáskor. Idén egy statikus felülettel készülnek, mely az eddig elvégzett terheléses vizsgálatok szerint egyszerre sok millió kattintással képes elbírni.

Bár jól állnak a szavazatszámlálókkal, nincs megállás, folytatják a toborzást, mondta az MSZP pártigazgatója. Molnár Zsolt szerint eddig 20 ezren jelentkeztek szavazatszámlálónak, így az ellenzéknek elvileg minden választókörben lehet embere.

„Készül egy akció, és bár ennek a részleteit nem az én tisztem elárulni, de nem passzívan figyeljük az eseményeket, hanem a következő hetekben lesz még egy második, aktív hulláma a toborzásnak”

– fogalmazott Molnár Zsolt.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt