Ejtették a vádat L. L. Junior elgázolt kisfiának édesanyja ellen, a nő barátnője ellen indítanak eljárást

január 14., péntek 11:13
8

L. L. Junior hároméves kisfiát 2019. augusztus 31-én gázolta el egy autó, amikor a kisfiú piros lámpánál kirohant egy forgalmas útra. A szabályosan közlekedő autó sofőrje nem tudott megállni, a mentősök órákon át küzdöttek a kisfiú életéért, de nem tudták megmenteni.

Az ügyben gyanúsítottként hallgatták ki a rapper volt élettársát, a kisfiú édesanyját, Hopp Csillát. A nő ellen gondatlan emberölés vétsége miatt vádemelést javasolt a rendőrség, de az ügyészség most közölte, hogy megszüntették az eljárást. A Blikk információi szerint ugyanakkor az illetékes kerületi ügyészség vádat emelt Hopp Csilla barátnője ellen, szerintük ugyanis az ő mulasztása miatt történt tragédia.

Az ügyészség közleményében az áll, hogy a társaság a Vezér utca és a Füred utca kereszteződésénél a zebrán akart átkelni, azonban a gyalogoslámpa pirosra váltott, ezért a kisfiú, az édesanyja és a jelenlegi vádlott barátnő az úttest szélénél várakoztak a zöld jelzésre. A társaság másik fele, köztük a kisfiú idősebb testvére átértek a másik oldalra, ők ott várakoztak.

A kisfiú követni akarta idősebb testvérét, le is lépett a zebrára, azonban Hopp Csilla barátnője visszahúzta, kézen fogta a kisfiút, és rászólt, hogy nem léphet le, mert piros a lámpa. Pár másodperccel később a 3 éves gyermek mégis kiszaladt az útra, ahol egy megengedett sebességgel, 42-43 km/h-val közlekedő autó elgázolta.

A vád szerint Hopp Csilla barátnője ellen mulasztás miatt emeltek vádat, amiért gondatlansággal járt el, nem figyelt megfelelően a kisfiúra, és nem megfelelő módon, nem megfelelő erővel fogta a kezét. Emellett a vád szerint mulasztásnak minősül az is, hogy nem próbálta más módon is biztosítani, hogy a korábban már az útról lelépő kisfiú ne tudjon még egy kísérletet tenni. (Blikk)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt