Fülöp herceg temetése előtt is buli volt a Downing Streeten

január 14., péntek 6:12
1

Nemcsak a 2020-as, hanem a tavalyi lezárások idején is tartottak illegális összejövetelt a brit miniszterelnöki rezidencián, írja a Telegraph.

A lap szerint egy nappal II. Erzsébet férje, Fülöp herceg temetése előtt rendeztek búcsúbulit Johnson miniszterelnök kommunikációs igazgatójának és egyik fotósának, akik távozni készültek a stábból. Összesen harmincan lehettek, a pincében táncoltak is, és hajnalig mulattak a kertben.

A szabályok szerint abban az időben nemhogy partikat nem tarthattak az emberek, hanem csak a legközvetlenebb hozzátartozóikkal találkozhattak zárt térben. A másnapi temetést is távolságtartással rendezték meg, a királynő egyedül ült a padban.

Fotó: YUI MOK/AFP

Boris Johnson miniszterelnök ugyan nem volt ott a bulin, de bizonyára nem örül a hírnek, mivel épp a politikai túléléséért küzd egy hasonló botrány miatt. Az elmúlt napokban saját párttársai közül is többen lemondásra szólították fel, miután kiderült, hogy két évvel ezelőtt ő is megszegte a korlátozásokat a Downing Streeten.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt