Hosszú Katinka nem vonul még vissza

január 15., szombat 8:09
1

Bár a napokban arról szóltak a hírek, hogy Hosszú Katinka befejezi a pályafutását, a háromszoros olimpiai bajnok a Nemzeti Sportnak elárulta, egészen más terveket dédelget a fejében.

Nem. Biztos, hogy egyszer visszavonulok, és az is biztos, hogy már sokkal kevesebb van előttem, mint mögöttem az úszásban – a sajtóban megjelent állítások között szerepelt egy igaz kijelentés is, hiszen valóban harminchárom éves leszek májusban, és ezt azért kicsit sajnálom, mert még mindig élvezem az úszást

- válaszolta arra a kérdésre Hosszú Katinka, hogy a a visszavonulását tervezi-e.

Az Index írta azt pár napja, hogy információink szerint Hosszú Katinka hamarosan bejelentheti visszavonulását. A sportoló most elmondta: az évek során azért már hozzászokott ahhoz, hogy olyanok jelennek meg róla, melyek kapcsán még ő sem tudom, miről is van szó – ki és honnan vette az információkat.

Új célokat tűzött ki magának: azt szeretné, ha ő lenne az első úszó a világon, akinek száz érme van világversenyekről. Eddig 96-ot szerzett. Hozzátette: nem lesz csalódott, ha a hiányzó négy érem közül egyik sem lesz arany.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt