A Fidesz a jelek szerint elengedte a Városháza-ügyet, Karácsony viszont ellentámadásba lendült, és a Völner-ügy ingatlanos szálát égetné rá a budapesti Fideszre

Lezárt tartalom a Kör tagjainak POLITIKA
2022 január 17., 19:55
comments 10

Az ügy állását mindennél érzékletesebben mutatta, hogy a fővárosi közgyűlés “Városháza-ügyben” kutakodó vizsgálóbizottságának hétfői üléséről távozó Karácsony főpolgármestert a kormánymédia tévéstábjai már jelentős részben nem is erről, hanem más ügyekről kérdezgették. De amíg idáig eljutottunk, igen izgalmas események történtek odabent.

Csatlakozz a Körhöz, és olvass tovább!

Légy része a közösségünknek, segítsd az újság működését!

Már tagja vagy a Körnek? Itt tudsz belépni.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.