A Szegedi Tudományegyetem is vizsgálatot indít az elintézett vizsgák miatt

POLITIKA
2022 január 17., 17:14
comments 6

„A Szegedi Tudományegyetem is vizsgálatot indít Völner ügyben, ezt válaszolták megkeresésemre miután kiderült, hogy a lehallgatási anyagokból Schadl György sikeres egyetemi vizsgákat is elintézett kérésre” - posztolta Kassai Dániel pestszentlőrinci ellenzéki önkormányzati képviselő. A Völner-ügy kulcsfigurája egyetemi vizsgákat intézett végrehajtóknak és végrehajtók hozzátartozóinak. A lehallgatási jegyzőkönyvek szerint Schadl beszélt Szabó Imrével, a Szegedi Egyetem polgári jogi tanszékének vezetőjével is:

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.