Ellenzéki népszavazás: ma-holnap bezár a legtöbb aláírásgyűjtő pont

január 17., hétfő 14:02
8

Péntekig, azaz január 21-ig gyűjt aláírást az ellenzéki összefogás a Fudan-törvény visszavonásáról és az álláskeresési járadék idejének meghosszabbításáról szóló népszavazásokhoz. A legtöbb aláírásgyűjtő helyszín már csak hétfőn és kedden tart nyitva. Az aláírásgyűjtési kampányról itt írtunk korábban részletesebben.

Hétfőn több ellenzéki politikus is bejelentkezett a Facebookon, hogy emlékeztesse a választópolgárokat, hogy ne nagyon halogassák az aláírásokat. Tordai Bence, a Párbeszéd politikusa a Széll Kálmán térről jelentkezett be, ahol még kedd estig gyűjtik az aláírásokat, Jámbor András pedig a Blaha Lujza téri aluljáróból üzente a követőinek, hogy hétfő este hétig van nyitva a stand, utána ott már nem gyűjtenek aláírást.

Budapesten például szerdán, vagyis január 19-én már csak kettő, csütörtökön pedig csak három helyen lehet majd aláírni a népszavazási kezdeményezést, azt is csak a XIII. kerületben. Pénteken már csak Debrecenben gyűjt aláírásokat az ellenzék. Az aláírásgyűjtő pontok nyitvatartását ezen az oldalon lehet megnézni.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt