Letartóztatták az ápolónőt, aki többször is csak eljátszotta, hogy beadja a vakcinát az oltásellenes pácienseinek

ÉLET
2022 január 17., 13:52
comments 1

Az olasz rendőrség rejtett kamerás felvételén látszik, amint a szicíliai Palermóban egy ápolónő felszív egy adag vakcinát a fecskendőbe, majd kiüríti azt, mielőtt beszúrná a páciens karjába, aki így akart oltási igazoláshoz jutni.

link Forrás

A nővér ezt megtette néhány családtagjával is, akik oltásellenesek voltak, azonban az olasz szabályozások miatt szükségük volt oltási igazolásra, hogy bejuthassanak bizonyos helyekre. A rejtett kamera felvétele elég bizonyítékot adott a rendőröknek, hogy letartóztathassák hamisítás és sikkasztás vádjával.

Az eset nem egyedi, pár nappal ezelőtt Anconában tartóztattak le egy ápolót, aki 50 embertől fogadott el pénzt azért, hogy csak úgy csináljon, mintha beadná nekik az oltást. (Euronews)


Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.