Mégsem mutatja be vasárnap este az Elkúrtuk című filmet a TV2

tévé
2022 január 18., 10:04

Nemrég derült ki, hogy Kálomista Gábor őszödi beszédes politikai thrillerét alig pár hónappal a mozipremier után bemutatja a TV2 is, akkor úgy volt, hogy a filmet január 23-án, este 21:20-kor lehet megnézni. A Sorozatwiki azonban észrevette, hogy valamiért műsorváltozás történt, és a TV2-n aznap este ebben az időpontban nem az Elkúrtuk című film, hanem a Valami Amerika harmadik része lesz látható.

Kerestük a TV2-t, hogy miért került le a műsorról a film, amint válaszolnak, frissítjük a cikket.

Frissítés: A TV2 sajtóosztálya válaszában azt írta, „programing okokból a film televíziós premierjét egy későbbi időpontra” tették át, és a film „néhány héten belül látható lesz a TV2 műsorán”.

Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.