Januárban a TV2-n is lemegy az Elkúrtuk

FILM
2022 január 5., 13:56
comments 12

A magyar mozikat már meghódította Kálomista Gábor producer és Keith English rendező gyurcsányos-dobreves-őszödi beszédes politikai thrillere, az Elkúrtuk. Bár persze kellett egy kis segítség, hogy például

2021 végéig 130 ezren látták, vagy ennyien kellett, hogy lássák a 2006 októberének eseményeit sajátságosan újragondoló filmet.

Nemsokára viszont milliók nézhetik majd meg, hogyan gonoszkodott már 2006-ban is Gyurcsányné Dobrev Klára, január végén ugyanis a TV2 is levetíti majd az Elkúrtukat. Erről a Hvg.hu írt, amely a TV2 Sajtószobájának műsortervéből olvasta ki, hogy január 23-án, este 9.20-kor sugározzák majd 2021 legsikeresebb magyar filmjét. Ez persze nyilván nem tesz majd jót a további mozis forgalmazásnak, így kérdés, hogy az eddig sűrűn panaszkodó Kálomista Gábor felemeli-e majd a szavát az ügyben. Kálomista korábban azon hisztizett, hogy a multiplexek nem akarják játszani a kampányfilmjét, Helmeczy Dorottya producer azon, hogy a multiplexek kevesebbet játsszák, mint az aktuális James Bond-filmet, aztán megint Kálomista azon, hogy a gyurcsányisták direkt gáncsolják a filmet azzal, hogy lefoglalnak egy csomó jegyet és nem veszik át, ami szerinte súrolja a bűncselekmény határát.

Hogy milyen a film, arról Gazda Albert kollégám írt bővebben, talán ez segít eldönteni azoknak, akik eddig még nem jutottak el egy közeli multiplexbe vagy művészmoziba, hogy január végén odakapcsolnak-e majd a TV2-re.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt