Szentkirályi Alexandra bemutatja: TikTok

Lezárt tartalom a Kör tagjainak buli
2022 január 19., 11:10
comments 46

„Az én álláspontjaimat tükrözik ezek a TikTok-videók, de természetesen mint kormányszóvivő teszem ki ezeket a videókat, tehát azt gondolom, hogy ugye az a felirat van rajta, hogy a baloldal az bizonyos kormányzati intézkedésekkel szemben milyen nagy ellenállást tanúsít. Ezt nyilván egy Tik-Tok-felületnek megfelelő formában teszi, tehát azzal a vizuális képi világgal”

– adott részletes magyarázatot Szentkirályi Alexandra a kormányinfón egyik legutóbbi TikTok-videójához, miután Herczeg Márk kollégánk megkérdezte tőle, mit akart kifejezni azzal, amikor kiposztolt egy kisfiút, aki németül káromkodva, pszichotikus rohamban töri össze a számítógépe billentyűzetét.

A kormánytagok közül talán a kormányszóvivő a legaktívabb TikTokon, nagyon benne van a fiatal választók megszólításában, csak úgy ontja magából a zenékkel dúsított minivideókat. Szentkirályi Alexandra repertoárjából egyedül talán csak a táncos összeállítások hiányoznak, de van még pár hónap a választásig, lehet reménykedni, hogy addig elindít legalább egy csárdás-kihívást.

Lépj be a Körbe, és olvass tovább!

Légy része a közösségünknek, segítsd az újság működését!

Már tagja vagy a körnek? Lépj be!

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt