Szentkirályi Alexandra bemutatja: TikTok

Lezárt tartalom a Kör tagjainak buli
2022 január 19., 11:10
comments 46

„Az én álláspontjaimat tükrözik ezek a TikTok-videók, de természetesen mint kormányszóvivő teszem ki ezeket a videókat, tehát azt gondolom, hogy ugye az a felirat van rajta, hogy a baloldal az bizonyos kormányzati intézkedésekkel szemben milyen nagy ellenállást tanúsít. Ezt nyilván egy Tik-Tok-felületnek megfelelő formában teszi, tehát azzal a vizuális képi világgal”

– adott részletes magyarázatot Szentkirályi Alexandra a kormányinfón egyik legutóbbi TikTok-videójához, miután Herczeg Márk kollégánk megkérdezte tőle, mit akart kifejezni azzal, amikor kiposztolt egy kisfiút, aki németül káromkodva, pszichotikus rohamban töri össze a számítógépe billentyűzetét.

link Forrás

A kormánytagok közül talán a kormányszóvivő a legaktívabb TikTokon, nagyon benne van a fiatal választók megszólításában, csak úgy ontja magából a zenékkel dúsított minivideókat. Szentkirályi Alexandra repertoárjából egyedül talán csak a táncos összeállítások hiányoznak, de van még pár hónap a választásig, lehet reménykedni, hogy addig elindít legalább egy csárdás-kihívást.

Csatlakozz a Körhöz, és olvass tovább!

Légy része a közösségünknek, segítsd az újság működését!

Már tagja vagy a Körnek? Itt tudsz belépni.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.