Egyesült ellenzék: a háló közepén Rogán ül, követelik a miniszter és strómanjának tartott kabinetfőnöke azonnali lemondását

POLITIKA
2022 január 20., 11:43
comments 13

Miután Hadházy képviselő tényfeltáró posztjából kiderült, hogy Nagy Ádám, Rogán Antal fiatal kabinetfőnöke néhány hónapja vásárolt magának egy legalább félmilliárd forintot érő irodaházat, ráadásul pont attól a végrehajtó kartól, amelyiknek a vezetője, Schadl György az egyetemi vizsgáit intézte, az ellenzék csütörtök délelőtt a Várban követelte Rogánék azonnali lemondását.

Csatlakozz a Körhöz, és olvass tovább!

Légy része a közösségünknek, segítsd az újság működését!

Már tagja vagy a Körnek? Itt tudsz belépni.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.