Az amerikai szélsőjobbos oltásellenesek már a saját vizeletüket isszák

Lezárt tartalom a Kör tagjainak külföld
január 23., 6:22
comments 46

„Isten mindent megadott nekünk, amire szükségünk van. A saját vizeletemet iszom.”

A fentieket Christopher Paul Key mondta, aki magát az oltásellenes „Vaccine Police” vezetőjének tartja, és aki nemrég önkezűleg akart letartóztatni egy demokrata kormányzót, követőit pedig arra buzdította, hogy esküdjenek fel a koronavírus elleni oltás ellen, helyette inkább saját vizeletükkel védjék magukat. Az amerikai oltásellenesek egyik ismert arcának számító Christopher Key elmúlt hetekben összehozott munkásságára lazán fel lehetne építeni egy kifejezetten szórakoztató minisorozatot.

Key tavaly december végén kezdett bele egy erősebb önbíráskodásba, amikor úgy döntött, saját kezébe veszi a törvényt, és „polgári letartóztatást” eszközöl John Bel Edwards louisianai kormányzóval szemben. Az amerikai szélsőjobbosok egyik kedvenc platformján, a Telegramon posztolt videójában a Daily Beast szerint akkor úgy fogalmazott: „Én vagyok az oltásrendőrség. Elhallgattattuk a gyógyszerészeket. Elhallgattattuk az oktatási testületet. Most pedig letartóztatjuk Louisiana kormányzóját, ha nem áll le a Lousiana-i gyermekek oltásával”. Ehhez hozzátette, hogy a többi demokrata kormányzót is le kellene tartóztatni, a letartóztatást pedig „szeretetből” fogja végrehajtani, mert ők „polgárháborút akarnak kirobbantani”, és „a gyermekeinkért jönnek”. Miközben ilyen kijelentéseket tett, előszeretettel pózolt Vaccine Police feliratú pólókban is, természetesen fegyverekkel együtt.

Lépj be a Körbe, és olvass tovább!

Éves Közösség vagy Belső kör előfizetés mellé most Szily László könyvét adjuk ajándékba!

Már tagja vagy a körnek? Lépj be!

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt