Cigiző beteg miatt gyulladt ki a Szent Imre kórház detoxikálója a sürgősségin

baleset
2022 január 23., 17:44
comments 4

„Az előzetes vizsgálatok szerint a sürgősségi osztály detoxikáló helyiségében lévő dohányzó beteg okozhatta a tüzet a Szent Imre kórházban” - válaszolta a kórház az ATV Híradójának a kérdésére. A beteg az életét vesztette a tűzben.

Reggel keletkezett tűz a XI. kerületi kórház egyik többszintes épületének földszintjén. Délelőtt kiderült, hogy egy fiatal nő elhunyt a kórháztűzben. Ezek szerint ő maga okozta a tüzet.

A keletkezett károk, így a falakat borító korom miatt a sürgősségi osztály átmenetileg nem fogad pácienseket. Az osztályon lévő 4 beteget más egészségügyi intézményekbe szállították át. Kásler Miklós miniszter a helyszínen azt mondta, hogy „a legfontosabb feladat a betegek biztonságba helyezése után a budapesti sürgősségi ellátás újraszervezése és a rekonstrukció azonnali elindítása”.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.