Írországban bevittek egy halott férfit a postára, hogy felvegyék a nyugdíját

január 23., vasárnap 8:58
6

Az ír a rendőrség, a Gardaí vizsgálja, mi történhetett azzal a 60 körüli férfival, akinek a holttestét két másik férfi vitte be Carlow postájára, hogy felvegyék a nyugdíját. Péntek délelőtt először csak az egyik fiatal férfi jelent meg a város postahivatalában, hogy felvegye az idősebb férfi nyugdíját, de csalódottan kellett távoznia, miután a személyzet közölte vele, hogy a kifizetésnél a nyugdíjasnak is jelen kell lennie.

Nem sokkal később azonban már hárman tértek vissza a postára. Az egyikük az idősebb férfi volt, akinek fel akarták venni a nyugdíját. Az ügyintézőnek azonban gyanús lett, hogy a feltűnően mozdulatlan nyugdíjast csak kitámasztották, ezért kifizetés helyett inkább a többi alkalmazottat riasztotta. A riasztásra a két fiatalabb férfi menekülni kezdett, az idősebb viszont ott maradt. Róla nem sokkal később kiderült, hogy már nem is élt.

A halott férfit Peadar Doylenak hívták, és a posta közelében lakott. A rendőrség most boncolással próbálja kideríteni, mi okozhatta a halálát. Ken Murnane, a város polgármestere szerint az eset sokkolta a helyieket. (The Irish Times)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt