Írországban bevittek egy halott férfit a postára, hogy felvegyék a nyugdíját

idióta rekordok
2022 január 23., 08:58
comments 6

Az ír a rendőrség, a Gardaí vizsgálja, mi történhetett azzal a 60 körüli férfival, akinek a holttestét két másik férfi vitte be Carlow postájára, hogy felvegyék a nyugdíját. Péntek délelőtt először csak az egyik fiatal férfi jelent meg a város postahivatalában, hogy felvegye az idősebb férfi nyugdíját, de csalódottan kellett távoznia, miután a személyzet közölte vele, hogy a kifizetésnél a nyugdíjasnak is jelen kell lennie.

Nem sokkal később azonban már hárman tértek vissza a postára. Az egyikük az idősebb férfi volt, akinek fel akarták venni a nyugdíját. Az ügyintézőnek azonban gyanús lett, hogy a feltűnően mozdulatlan nyugdíjast csak kitámasztották, ezért kifizetés helyett inkább a többi alkalmazottat riasztotta. A riasztásra a két fiatalabb férfi menekülni kezdett, az idősebb viszont ott maradt. Róla nem sokkal később kiderült, hogy már nem is élt.

A halott férfit Peadar Doylenak hívták, és a posta közelében lakott. A rendőrség most boncolással próbálja kideríteni, mi okozhatta a halálát. Ken Murnane, a város polgármestere szerint az eset sokkolta a helyieket. (The Irish Times)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.