Nagy Zsolt árokpucoló közmunkásként üzeni, hogy fontos a választások tisztaságának védelme

POLITIKA
2022 január 25., 10:27
comments 5

Az Unhack Democracy csoport Számolj a demokráciért címmel indított kampányában újabb videók jelentek meg, az egyik ilyenben Nagy Zsolt közmunkásként vitatkozik a Znamenák István által alakított polgármesterrel, aki szerint „lehet itt keménykedni, de akkor nincs árok, nuku közmunka”.

link Forrás

Egy másik videóban pedig Lengyel Tamás mutatja be, hogy milyen, amikor magatehetetlen időseket próbálnak szavazásra bírni.

link Forrás

A kampánnyal a szavazatszámlálást szeretnék népszerűsíteni, és arra felhívni a figyelmet, hogy a szavazás törvényes lebonyolítása mindenki közös érdeke.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.