A sümegi önkormányzathoz került a kitömött medve, ami miatt elítélték az egyik fideszes képviselőt

bűnügy
2022 január 27., 15:30
comments 2

Remete József sümegi fideszes képviselőt nemrég ítélte el a bíróság természetkárosítás miatt, mert egy barnamedve kitömött tetemével kereskedett. A képviselőt a bíróság 1 évre próbára bocsátotta, a DK-s Vadai Ágnes most azt is szerette volna megtudni, mi lett a medvével, ezért írásbeli kérdéssel fordult az agrárminiszterhez: „Hol fogják elhelyezni Remete József természetkárosítás miatt elítélt fideszes sümegi önkormányzati képviselő tulajdonából elvett barna medve – fejjel együtt kipreparált – bundáját?

photo_camera Fotó: police.hu

Válaszában Nagy István azt írta, a preparátumot a Pest Megyei Kormányhivatal kobozta el tavaly áprilisban, majd „a vonatkozó jogszabályoknak megfelelően a Sümeg Város Önkormányzata által üzemeltetett Sümegi Afrikáriumban helyezte el”.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.