Az embertelen magyarországi körülményeket okolja legnagyobb sztárja sérülése miatt az izlandi kézilabdacsapat edzője

sport
2022 január 27., 07:37

Megsérült az izlandi kézilabda-válogatott legnagyobb sztárja, Aron Pálmarsson a Montenegró elleni, budapesti Európa-bajnoki meccsen. A csapat olimpiai bajnok szövetségi kapitánya, Guðmundur Guðmundsson az izlandi médiának nyilatkozva az „embertelen magyarországi körülményeket” okolta a sérülés miatt - írja az Eurosport.

photo_camera Fotó: ATTILA KISBENEDEK/AFP

A vádlisérülést szenvedett Pálmarsson ötnapos Covid-karanténból tért vissza. A szövetségi kapitány pedig arra utalt, hogy a karantén alatt a játékosokat szigorúan elkülönítik a többiektől, és hiába nincs tünetük, nem mozdulhatnak ki és nem is edzhetnek. Így veszélyes a visszatérés. (Az izlandiak összesen 11 játékosa volt elkülönítve még a meccs előtti napon, hárman tértek vissza a Montenegró elleni meccsre. Ezt megnyerte Izland, de az elődöntőről végül lemaradt.)

A magyar szervezőket eddig pont nem a szigor, hanem a túlzottan laza járványügyi szabályok miatt bírálták a résztvevők.

További részletek és hírek a magyar-szlovák rendezésű kézilabda Európa-bajnokságról az Eurosporton.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.