Megveszi az állam a siklósi kórházat

Egészségügy
2022 január 27., 12:57
comments 4

A Magyar Közlönyből derült ki, hogy a magyar állam megveszi a siklósi kórházat.

Az indoklás szerint az, hogy a kórház száz százalékban állami tulajdonba kerüljön, az állami egészségügyi ellátórendszer fejlesztése, megerősítése és kitettségének csökkentése érdekében szükséges – különös tekintettel a koronavírus-világjárvány okozta rendkívüli helyzetre és egészségügyi kihívásokra.

Az Emberi Erőforrások Minisztériumának az MTI-hez eljuttatott közleményéből kiderül az is, hogy eddig az állam csak 25 százalékban volt tulajdonos .

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.