Öt társát ölte meg egy katona egy ukrán rakétagyárnál

külföld
2022 január 27., 08:10
comments 1

Az Ukrán Nemzeti Gárda katonája eddig ismeretlen okból tüzet nyitott az őrökre egy közép-ukrajnai katonai létesítménynél, öten meghaltak - írja az Al Jazeera.

Az incidens csütörtök hajnalban történt a fővárostól, Kijevtől délkeletre fekvő Dnyipróban, a Déli Gépgyár (Pivdennij masinobugyivnij zavod) rakétagyárnál, műszakváltás idején, amikor a fegyvereket adták ki a katonáknak, köztük a merénylőnek. A támadásban öten meghaltak, öten pedig megsebesültek. A támadó egy Kalasnyikovból nyitott tüzet, majd elmenekült.

A címlapkép illusztráció.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt