A BRFK egyik vezetője meglátogatta a kórházban a nőt, akit autós üldözés közben elütött egy rendőrautó

baleset
január 28., 20:33
comments 1

Súlyos lábsérülést szenvedett az a 60 éves nő, akit hajnali 3 óra előtt a 17. kerületben, a Pesti úton ütött el egy szirénázó rendőrautó. A baleset körülményeit az ügyészség vizsgálja. Markó Attila rendőr-dandártábornok, Budapest rendőrfőkapitányának rendészeti helyettese a kórházban látogatta meg az asszonyt, és a BRFK támogatásáról biztosította.

photo_camera Rendőrautó zárja le az utat a Győr-Moson-Sopron megyei Abdán 2019. július 14-én. Illusztráció: Krizsán Csaba/MTI/MTVA

A rendőrök vagy egy tucat autóval egy menekülő autóst üldöztek, akit először azért akartak megállítani, mert a a 15. kerületben egy egyirányú utcában a forgalommal szemben közlekedett. A sofőr nem állt meg, nekiment egy rendőrautónak, és elsodorta a mellette álló rendőrt, aki könnyű sérülést szenvedett. Menekülés közben egy másik rendőrautónak is nekiütközött, ott nem sérült meg senki. Amikor a 17. kerületben végül megállították, kiderült, hogy az autót egy 16 éves kamasz vezette, akinek jogosítványa sincs. Őt és a két utasát előállították a XV. Kerületi Rendőrkapitányságra. (police.hu)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt