A BRFK egyik vezetője meglátogatta a kórházban a nőt, akit autós üldözés közben elütött egy rendőrautó

baleset
2022 január 28., 20:33
comments 1

Súlyos lábsérülést szenvedett az a 60 éves nő, akit hajnali 3 óra előtt a 17. kerületben, a Pesti úton ütött el egy szirénázó rendőrautó. A baleset körülményeit az ügyészség vizsgálja. Markó Attila rendőr-dandártábornok, Budapest rendőrfőkapitányának rendészeti helyettese a kórházban látogatta meg az asszonyt, és a BRFK támogatásáról biztosította.

Rendőrautó zárja le az utat a Győr-Moson-Sopron megyei Abdán 2019. július 14-én.
photo_camera Rendőrautó zárja le az utat a Győr-Moson-Sopron megyei Abdán 2019. július 14-én. Illusztráció: Krizsán Csaba/MTI/MTVA

A rendőrök vagy egy tucat autóval egy menekülő autóst üldöztek, akit először azért akartak megállítani, mert a a 15. kerületben egy egyirányú utcában a forgalommal szemben közlekedett. A sofőr nem állt meg, nekiment egy rendőrautónak, és elsodorta a mellette álló rendőrt, aki könnyű sérülést szenvedett. Menekülés közben egy másik rendőrautónak is nekiütközött, ott nem sérült meg senki. Amikor a 17. kerületben végül megállították, kiderült, hogy az autót egy 16 éves kamasz vezette, akinek jogosítványa sincs. Őt és a két utasát előállították a XV. Kerületi Rendőrkapitányságra. (police.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.