Álljon ki melletted az Orbán Viktor!

POLITIKA
2022 január 28., 17:03

Orbán Viktor ezúttal egy félperces videóval állt ki a Budakeszin és Budaörsön elinduló fideszes jelölt, Menczer Tamás, a tájékoztatásért és Magyarország nemzetközi megjelenítéséért felelős államtitkár mellett.

link Forrás

A „Hajrá, Menczer Tamás!" szöveggel megosztott videóban annyi funkciója van Menczernek, hogy Orbán beszól neki, amiért sajtot kért a lángosra („Ez ilyen luxuslángos, nem?”), de azt is csak egy odavetett félmondattal teszi meg, de ezen kívül szóba sem kerül a jelölt, Orbán csak arról beszél a lángossütőnek, hogy ő mezítlábas lángost kér (ahogy a kávét is issza), és külföldön nem találni lángost, végül a közös képre sem kerül fel az államtitkár.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.