Medvegyev magából kikelve lehülyézte a bírót, végül azt ordibálta neki, hogy kiscica

sport
2022 január 28., 13:08

Kicsit feszült volt az orosz Danyiil Medvegyev az Ausztrál Open elődöntőjében Sztefanosz Cicipasz ellen. Magából kikelve azt reklamálta a bírónál, hogy nem szankcionálta Cicipaszt, pedig az apja végig beszélt hozzá a második szettben.

„Istenem, hogy lehetsz ilyen hülye, ez egy Grand Slam-elődöntő!? Nézz rám, amikor hozzád beszélek! Miért nem adsz neki figyelmeztetést, hiszen az apja minden pont után beszél! Te hülye vagy?” - idézi az Eurosport a meccs közvetítésébe is bejátszott jelenetet.

Aztán az orosz végül azzal zárta le a vitát, hogy azt mondta a bírónak, hogy egy kiscica.

A tavalyi US Open orosz bajnoka a pénteki második elődöntőben négy szettben, 2 óra 33 perc alatt győzte le a világranglistán negyedik Cicipaszt.

Ellenfele Rafael Nadal lesz, aki történelmi, 21. Grand Slam győzelmére készül. Kisebb csoda, hogy Nadal hosszú sérülés után ott lehetett egyáltalán a tornán, erről bővebben itt olvashat.

Eredmények:
férfiak, elődöntő:
Medvedev (orosz, 2.)-Tsitsipas (görög, 4.) 7:6 (7-5), 4:6, 6:4, 6:1

korábban:
Nadal (spanyol, 6.)-Berrettini (olasz, 7.) 6:3, 6:2, 3:6, 6:3

Az Ausztrál Openről bővebben az Eurosporton olvashat és nézhet tovább videókat.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.