Minnie egér nadrágkosztümöt kapott, a Fox Newsnak leolvadt az agya, hogy ez „szétzilálja a társadalom szövetét”

mindenkinek elment az esze
2022 január 28., 17:13
comments 4

Újabb szörnyű csapás érte a konzervatív, patriarchális világképet. Először kiderült, hogy Lola nyuszi kevésbé lesz szexi a Space Jam második részében, mint az előzőben. Aztán Tucker Carlsonnak kellett felemelnie a hangját, mert elvették a világtól a magassarkús zöld M&M’s figurát egy hülye tornacipős kedvéért.

De ezzel még mindig nem elégedtek meg a pusztításra szakosodott woke feministák: az egyetemes popkultúra első számú nőikonját, Minnie egeret is megfosztották a piros ruhájától.

A párizsi Disneyland vezetőségének minden bizonnyal ők mételyezték meg az agyát, azt találták ugyanis ki, hogy NADRÁGKOSZTÜMÖT adnak a rágcsálók királynőjére a vidámpark 30. évfordulójának alkalmából. Stella McCartney egy kék alapon fekete pöttyös szettet tervezett neki. „A jellegzetes pöttyök új megközelítésével Minnie egy új generáció számára válik a fejlődés szimbólumává” - mondta a tervező.

Bár ezzel csak bővítették a ruhatárát, nem örökre szól a váltás, sokan kiakadtak, hogy sehol egy kivillanó egércombika vagy bájos dekoltázs. Március 22-től fogja ezt viselni a bábu.

photo_camera Piros ruhácska helyett kék nadrágkosztüm. Fotó: Disneyland Paris / Twitter

Mindenesetre a Fox News beszélő fejei teljesen kiakadtak, bár a változás nem is az amerikai Disneylandeket érinti. Candace Owens egyenesen azt mondta, férfiassá akarják tenni Minnie-t és ezzel „próbálják tönkretenni a társadalmunk szövetét”, de volt olyan műsorvezető is, aki egyenesen Hillary Clinton hatását vélte felfedezni a nadrágkosztümben. (BBC)


Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt