Pócs János lebegett

január 28., péntek 13:41
3

Pócs János átadott egy szélcsatorna-fejlesztést, és az eseményen meg is lebegtették a fideszes parlamenti képviselőt.

Pócs János, a Jászság fideszes országgyűlési képviselője a JÁSZMETÁL-2000 Fémipari Kft. által kifejlesztett, alacsony energiaigényű, függőleges szélcsatornájában a bemutatóján, projektzáró rendezvényén a Skyward Tunnel Kft. csepeli telepén 2022. január 28-án. Fotó: Bruzák Noémi/MTI/MTVA

A szélcsatornát az L. Simon László parlamenti helyére érkező Vitályos Eszter, az Emberi Erőforrások Minisztériumának európai uniós fejlesztéspolitikáért felelős államtitkára is kipróbálta.

Fotó: Bruzák Noémi/MTI/MTVA

„A szabadesést szimuláló szélcsatornàk egyre népszerűbbek mind a katonai, mind a polgári oktatás területén, jelentős szerepük van az ejtőernyős kèpzésben, és ami különösen meghatott, hogy a mozgáskorlátozott-, valamint a vak-, és gyengénlátó honfitársaink is használják az eszközt, amellyel növelik énhatékonyság-érzésüket, a lebegés során felszabaduló hormonok pedig antidepresszáns hatásúak”írja.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt