94 körzetben van jelöltje a Kétfarkú Kutya Pártnak

POLITIKA
2022 január 29., 18:43
comments 53

15 éve nem szakadt olyan utálatcunami a pártra, mint miután Márki-Zay Péter ellenzéki miniszterelnök-jelölt felszólította az embereket, hogy ne szavazzanak a Magyar Kétfarkú Kutya Pártra. Többek között erről is beszélt Kovács Gergely pártelnök a Spirit FM műsorában. „Az tök jó, hogy ez nagyjából véget ért, ezt pár hétig kaptuk, Márki-Zay Péter kijelentései után, úgy tűnik, ma már nem annyira figyelnek az emberek Márki-Zay Péterre. Kicsit sok mindent mondott.”

Kovács szerint a támadások inkább összehozták a csapatot. A pártelnök azt mondta, jelenleg a 106-ból 94 egyéni választókörzetben van jelöltjük, ennyi szerinte kell is ahhoz, hogy a listaállításhoz szükséges 71 körzetben össze tudják gyűjteni a megfelelő számú aláírást is a tényleges jelöltté váláshoz.

Arról is beszélt, hogy Márki-Zay az utóbbi hónapokban nem tett sokat az ellenzéki szavazók mobilizálása érdekében, de az MKKP-nál számítanak arra, hogy ha tavasszal a Fidesz győz, akkor őket fogják okolni az ellenzéki kudarcért. (atv.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.