Már tízezren jelentkeztek civil szavazatszámlálónak

POLITIKA
2022 január 31., 18:14
comments 7

Hétfőn már tízezernél is többen regisztráltak a Számoljunk együtt! Mozgalomnál civil szavazatszámlálónak, adta hírül Facebook-oldalán a civil szervezet, aminek a célja, hogy mind a 10285 szavazókörben legyen két civil szavazatszámláló - a törvények ennyit engedélyeznek.

link Forrás

Vagyis most már a terv fele teljesült, hamarosan mindegyik szavazókörre jutni fog legalább egy civil szavazatszámláló is - ehhez persze még sok koordinációra lesz szükség, hogy az önkéntesek valóban minden szavazókörbe eljuthassanak. Legfrissebb posztjukban ezért külön kérik is, hogy akik regisztráltak, most válaszoljanak a delegálás előkészítéséhez szükséges, emailben kiküldött kérdésekre is.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.