200 autóval vonulnak fel a szakszervezetek Budapesten, a pedagógussztrájk melletti kiállásként

belföld
2022 január 31., 6:13

Hétfőn 14 órától kezdődik Budapesten a Magyar Szakszervezeti Szövetség (MASZSZ) által szervezett, a sztrájkoló tanárok melletti szolidaritási akció, a Hősök terétől indul a közel 200 autóból álló konvojuk – írja a HVG.

photo_camera A kép illusztráció Fotó: Balogh Zoltán/MTI/MTVA

Az akcióval a MASZSZ a bértárgyalások eredménytelenségére is szeretné felhívni a figyelmet, és az általános bérrendezést szorgalmazza.

A szervezők szerint a felvonulás megbéníthatja a város közlekedését, ugyanis a rendőrség nem biztosítja azt. A felvonulás útvonala:

Hősök tere – Andrássy út- Károly krt. – Erzsébet híd – Attila út – Alagút u. – Fő u. – Bem rkp. – Margit híd – Szt. István krt . – Váci út – Lehel út – Dózsa Gy. út – Hősök tere

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt