Kósa Lajos vett egy új BMW motort

POLITIKA
2022 február 01., 00:31

Friss vagyonnyilatkozata szerint Kósa Lajos debreceni fideszes képviselő vásárolt egy BMW 1200 GS motorkerékpárt. Így ez már a harmadik BMW motorja. Ezek mellett van még egy orrkiülős motorcsónakja (de ezt csak negyedrészt tulajdonolja), valamint tartósan bérel egy Mercedes Vianót.

Sajnos nem minden fideszes gazdagodott a motorok terén, a baranyai Nagy Csaba megszabadult két Simsontól, amik a tavalyi vagyonnyilatkozatában szerepeltek, és szerzett helyettük egy Mazda MX-5-öt. Yamaha motorja és 77-es Trabantja szerencsére még megvan.

Kósánál a hitelek is nőttek, összesen kb. 45 millióval, ugyanis adóstársként szállt be egy lakáshitelbe.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.