Feketén foglalkoztatta az alkalmazottait a Völner Pál helyett induló fideszes jelölt

POLITIKA
2022 február 03., 16:59
comments 7

2018-ban Erős Gábor esztergomi alpolgármester cége is felkerült a feketén foglalkoztatók NAV-os listájára, írja a Szabad Európa a jelöltről, akit a Fidesz a vesztegetési ügybe keveredett Völner Pál helyett indít Komárom-Esztergom megye 2. számú egyéni választókerületében. A lap megemlíti, hogy Erős diplomája körül sem minden teljesen tiszta: 2014-ben még a szakterületén diplomát szerző szakemberként írta le magát, de azóta a diplomáról szóló rész eltűnt az életrajzából. A jelölt azonban nem válaszolt a portál megkeresésére, így nem tudni, mi történhetett közben.

Erős Gábor alpolgármester nyilatkozik a közmédia stábjának "A magyar labdarúgás története" címû kiállításon az esztergomi Széchenyi téren 2021. június 14-én
photo_camera Erős Gábor Fotó: Mohai Balázs/MTI/MTVA

Egyébként Erős Gábor labdarúgóbíróként futott be nemzetközi karriert, többek között Kassai Viktor asszisztenseként több világbajnoki, olimpiai és Bajnokok Ligája-mérkőzésen is részt vett. 1998-ban kezdett egyéni vállalkozóként vendéglátózni.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.