Az Orbán-rendszer népesedéspolitikai eredményeit bemutató kisfilm-sorozat indul

POLITIKA
2022 február 04., 13:46
comments 16

Videósorozat indult Kincs Percek címmel a magyar család- és népesedéspolitika hatékonyságának, sikereinek bemutatására a Kopp Mária Intézet a Népesedésért és a Családokért (Kincs) közösségi oldalán.

Az intézet pénteki, MTI-hez eljuttatott közleménye szerint a pár perces kisfilmek egy-egy témát járnak majd körbe, és „pontos adatokkal igazolják az intézkedések eredményességét”.

Az első rész az elmúlt tíz év demográfiai folyamatairól szól - írták, hozzátéve: Magyarországon a koronavírus-járvány ellenére is javultak a gyermekvállalással és a házasságkötésekkel kapcsolatos adatok.

Az első videó ez:

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.