A Pam & Tommy nem a szexvideóról, hanem arról szól, hogy az miként keserítette meg Pamela Anderson életét

Lezárt tartalom a Kör tagjainak
február 5., szombat 19:08
8

- „A felvétel. Igen, mind tudni akarjuk. (...) Milyen? Milyen érzés az ilyen nyilvánosság?”
- „Milyen érzés? (...) Szörnyű. Pusztító.”

A Pam & Tommy című nyolcrészes sorozat pont ezt akarja bemutatni. Hogy Pamela Anderson életét hogyan keserítette meg a videó, amit férjével közösen vettek fel, és ami úgy került a nyilvánosság elé, hogy azt nem oda szánták. Hogy míg Tommy Lee-t mindenki megtapsolta, amiért nagy a farka, addig Pamela Andersont simán leribancozták, mert kikerült róla egy felvétel, amin a férjével szexel.

A fent idézett beszélgetés Jay Leno és Pamela Anderson között játszódott le a Tonight Show-ban, 1996-ban, miután a páros szexvideója a világon már mindenkihez eljutott, akinek akkoriban volt a házában betárcsázós modem. Ezzel az interjúrészlettel indít a Hulun február 2-án bemutatott sorozat, amelynek első részében aztán a Pamela Andersont alakító Lily James annyit sem szerepel, mint egy sarokba állított statiszta. Mert itt most elvileg nem az a lényeg, hogy Pamela Anderson és Tommy Lee hogyan készítették el az egyik legismertebb szexvideót, hanem az, hogy a felvétel miként került olyanokhoz, akikhez nem kellett volna, és ez milyen hatással volt Anderson életére.

Áldozathibáztatás

Lépj be a Körbe, és olvass tovább!

Légy része a közösségünknek, segítsd az újság működését!

Már tagja vagy a körnek? Lépj be!

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt