100 kilós bombát találtak Óbudán

Budapest
2022 február 06., 09:57
comments 7

Jókora bombát találtak vasárnap Budapest III. kerületében, a kaszásdűlői Bojtár utcában, amit még a II. Világháború alatt dobhatott le egy szovjet repülő. A rendőrség 250 méter sugarú körben lezárta a területet, amíg a Honvédség tűzszerészei megvizsgálták a bombát.

A tűzszerészek megállapították, hogy a bomba robbanószerkezetet nem tartalmaz, majd elszállították a Honvédség központi gyűjtőhelyére, ahol később majd megsemmisítik azt. (MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.