323 darab Vlagyimir Putyin-fotós hasistömböt találtak a líbiai tengerparton

bűnügy
2022 február 08., 14:59
comments 5

A líbiai sajtó szerint ritka jól kinéző hasisrakományra bukkant egy tengerparton sétálgató helybéli El Marzs térségében. A 323 hasistégla egyik oldalát Vlagymir Putyin orosz elnök képe díszítette.

A drog csomagolása a talányosan néző, a szájában rosszul odafotosopolt spanglit tartó, marihuánalevelekkel felpimpelt Putyinnal simán elmenne pólómintának:

Néhány nappal ezelőtt olyan hasistömböket talált valaki Líbiában, szintén a tengerparton és szintén nagy mennyiségben, amiket a hírhedt kolumbiai drogbáró, Pablo Escobar fotója díszített. Ez alapján tippelnek arra, hogy nagyobb szállítmány csempészett hasissal süllyedhetett el egy hajó valahol a közelben.

A sztoriban persze a fotók a legjobbak.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.