Azonnal húzódjon félre, nincs értelme menekülni, kiabálták a rendőrök, ám ennek egész sokáig nem volt foganatja

bűnügy
2022 február 08., 16:44
comments 3

2022. február 8-án reggel 7 óra 30 perc körül a rendőrök bekapcsolták a megkülönböztető jelzést, majd hangosbeszélőn is többször megállásra szólítottak fel egy audist, de az megpróbálta őket lerázni. Perceken át követték, míg végül az Ölyv utcában megállásra kényszerítették. Több környékbeli azt hitte – írja a Police.hu –, hogy filmforgatás zajlik.

Kiderült, hogy a kocsit egy 25 éves férfi vezette, akinek korábban többször bevonták a vezetői engedélyét, és most sem rendelkezett érvényes jogosítvánnyal. Az autóban a rendőrök kábítószergyanús agyagokat találtak, a járművezetőt és a mellette ülő férfit előállították a XXI. Kerületi Rendőrkapitányságra, előbbit őrizetbe is vették.

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.