Baromi okos versenyzéssel, futamgyőztesként döntős Liu Shaoang, nagyon durva döntő várható

sport
2022 február 09., 12:52

Ügyesen menedzselt futam végén jutott olimpiai döntőbe Liu Shaoang a rövidpályás gyorskorcsolya férfi 1500 méteres számában. A magyar kezdetben hátul, az ötödik helyen haladt, de amikor kirepült előle egy ember, láthatólag megérezte, hogy itt még sok lökdösődés várható, ezért tudatosan rágyorsított, és 5 körrel a vége előtt az élre tört. Pont jókor. Innentől mögötte folyamatosan taszigálták egymást a felek, de Liu Shaoang ebből totál kimaradt és a végén már kiengedhetett, úgy is győzött.

Csakhogy a futamban annyi volt a szabálytalankodás, hogy a bírók egészen példátlan módon 3 kilököttet is továbbjuttattak, így a döntőben 10-en állnak majd jégre 7 helyett. Ez nagyon sok, így a döntőben, aminek mindkét Liu testvér résztvevője, videófesztivál és előre borítékolható istenkedés és káosz várható.

Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.