Igen, swinger bulikba jártunk a feleségemmel - állt bele a párcserés szexbe a tökös republikánus kormányzójelölt

ÉLET
2022 február 09., 11:53
photo_camera Stan Pulliam

Igen, a feleségemmel együtt egy időben swingerek voltunk - reagált az őt ért támadásokra Stan Pulliam, az Oregon állambeli kormányzóválasztás pillanatnyilag legerősebb republikánus jelöltje. Egyben azt is jelezte, hogy nem szándékozik kiszállni a versenyből.

A téma úgy került szóba, hogy előkerült egy screenshot 2016-ból, amiben a házaspár éppen megköszöni a befogadást egy helyi swingerek által alapított zárt Facebook-csoportba.

(Ha nem ismernéd a kifejezést, a swingerek a párcserés szex gyakorlói.)

Pulliam egy helyi lapnak, a Willamette Weeknek nyilatkozva elismerte, hogy a feleségével, MacKenseyvel együtt rövid ideig közös szexuális kapcsolataik voltak más párokkal, aztán úgy döntöttek, hogy ez nem az ő műfajuk. A politikus nem részletezte, hogy mettől meddig tartott a swinger korszakuk, de azt jelezte, hogy annak jóval a kormányzóválasztási kampány előtt vége szakadt.

“Minden házasságnak különböző fázisai vannak, hullámhegyekkel és hullámvölgyekkel. Ez már a múlt része” - mondta a 40 éves, harciasan Trump-támogató republikánus.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.